BEAUTY, HEALTH & SCIENCE

Streef naar een stralende, gezonde huid met de RESULT-behandelingen bij Retreat! Onze specialisten hebben de krachten gebundeld met PCA Skin om u de ultieme huidverzorgingservaring te bieden. Onze RESULT-behandelingen maken gebruik van geavanceerde producten die rijk zijn aan actieve ingrediënten, waaronder zuren, retinol, vitamine E, peptiden, groeifactoren en hoogwaardige SPF's.

Of u nu worstelt met een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie of tekenen van veroudering, onze behandelingen zijn ontworpen om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Onder nauwlettend toezicht van onze specialisten wordt uw huid verzorgd met de professionele peelingproducten van PCA Skin. Het resultaat? Een hernieuwde, verbeterde en egale huid die klaar is om voedingsstoffen op te nemen en zichzelf optimaal te vernieuwen.

Kies uit onze drie intensiteiten: Glow, Intens en Ultra, afhankelijk van uw behoeften. Voor duurzame resultaten en de blijvende verbetering van huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, littekens en een grove huidstructuur, raden we kuurbehandelingen aan. Ervaar intensieve huidverjonging, revitalisatie en verheldering met RESULT. Gun uzelf de vrijheid van een stralende huid!

BOEK NU