SCOVILLE BY OBVIOUS PARFUMS

We omarmen risico's, we leven niet passief afwachtend. We verkennen, we koesteren, en daarmee nemen we risico's, waarbij we soms winnen en soms verliezen. En wanneer dat gebeurt, prikkelt het ons, het brandt, verwarmt en geeft ons het gevoel echt te leven. We willen niet aan de zijlijn staan; we streven naar een leven dat bijt, knarst en kust. Want dit leven is het enige dat de moeite waard is om te leven. Dat is Obvious.

Net zoals de Schaal van Scoville de scherpte van chilipepers meet, interpreteert Obvious het als de schaal van liefde voor het leven. Scoville daagt je uit om te leven en elke stap te zetten, beginnend met subtiliteit en eindigend met vuur.

Scoville van Obvious is een parfum dat lichaam en ziel verwarmt, meeslepend en vol passie. Waag je aan Scoville en ervaar bij de eerste aanraking de krachtige explosie van verse chilipepers, als een belofte van toekomstige sensaties... Proef en beleef de verschillende gradaties van Scoville en ontdek de diepe, kruidige ambernoten van Piri piri amour. Dit best bewaarde geheim van de Shipibo-indianen in de Amazone wordt gebruikt als heilig kruid bij huwelijksceremonies om het jonge stel te parfumeren. Houtachtige vanillenoten in de basis verzachten het intense en prikkelende karakter van Scoville.

Scoville voegt verleidelijke pit toe aan je leven.

Shop scoville