Verzending + Retourneren

Verzending

Verzending is gratis in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland bij bestellingen van € 50 of meer. Retourschepen via PostNL, DPD, DHL of UPS. De koeriers bezorgen niet bij postbode Dozen.

Onze website biedt alleen verzendingen aan naar de landen die kunnen worden geselecteerd in het afrekenscherm. Voor bestellingen naar het buitenland, bel of e-mail ons kantoor tijdens kantooruren om te zien of internationale bestellingen kunnen worden verwerkt naar het door u gewenste land, bel ons op +31 10 4124050 of e-mail naar info@retreat.nl

Orderverwerking

We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag (09:00 - 17:00 CET) in de volgorde waarin ze zijn ontvangen, na goedkeuring van uw betaling. UPS, DPD en DHL leveren niet op zaterdag en zondag. We streven ernaar uw pakket de volgende werkdag klaar te hebben voor verzending. Tijdens drukke perioden kunnen verzendingen drie werkdagen later verzonden worden. U kunt ongeveer de volgende hoeveelheid tijd voor het verwerken en verzenden van een bestelling verwachten:

Benelux, Frankrijk, VK en Duitsland: 1 tot 3 werkdagen
Andere Europese landen: 3 tot 7 werkdagen

Als u de status van uw bestelling wilt controleren, gebruikt u het trackingnummer in uw e-mail met verzendbevestiging. Als u vragen hebt over uw bestelling, bel ons dan op +31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl


Wijzigingen

Als u uw ordersamenstelling wilt wijzigen, neem dan contact met ons op via + 31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl . Houd uw bestelnummer bij de hand.


Uw levering

Als uw bestelling een artikel mist, neem dan contact met ons op via +31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl . Houdt uw bestelnummer bij de hand.


Ruilen + retourneren

Houdt er rekening mee dat als u een product wil retourneren, de kosten voor het retourneren voor uw rekening komen. We raden u aan een bewijs van verzending te verkrijgen. Retreat accepteert geen retourzendingen verzonden onder rembours. Neem voor meer informatie en hulp contact met ons op via info@retreat.nl . Zodra we uw item(s) hebben ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk controleren. We retourneren de betalingen via de betalingswijze waarop u de artikelen heeft aangeschaft. Dit om fraude te voorkomen.

We vragen aan u de artikelen in oorspronkelijk staat te retourneren. Wij vragen u de producten zorgvuldig in te pakken zodat de zending intact bij ons aankomt. Indien een artikel beschadigd bij Retreat aankomt bent u aansprakelijk voor de verminderde product-waarde. 

Retreat kan uw product omruilen of restitueren, enkel bij ongeopende en ongebruikte geretourneerde artikelen, mits deze binnen 14 kalenderdagen met bewijs van aankoop (ontvangstbewijs of factuur) aan ons worden geretourneerd. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en eventuele extra verzendkosten. Bewaar uw verzendbewijs totdat u zeker weet dat uw retourzending door Retreat is ontvangen. We hebben dit mogelijk nodig als uw pakket niet is ontvangen.

Bestellingen en/ of producten die als een speciale aanbieding zijn aangeschaft, als geschenk bij uw aankoop zijn verkregen, via een couponcode of met korting zijn aangeschaft, zien wij als een definitieve verkoop.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail op info@retreat.nl  of telefonisch op +31 10 3033779

Adviseur/ Verkoper Niche Cosmetica

Ben jij die enthousiaste beauty-liefhebber die oog heeft voor kwaliteit, een passie heeft voor huidverzorging en parfums, klantgericht is, initiatiefrijk en zelfstandig (in een gezellig team) kan werken?
Dan zoeken wij jou om bij Retreat aan de slag te gaan!

Retreat, hartje Rotterdam, is een luxe beauty store en city-spa waar we de beste producten en gezichts- & lichaams-behandelingen bieden.

Wij zoeken voor ons team een gedreven verkoper met passie voor parfums, skincare en make-up. Met jouw service-gerichte instelling leg je onze klanten dagelijks in de watten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze niche merken in de winkel, beheert boekingen van de salon en zorgt voor een optimale sfeer en klantbeleving.

Je bent hét visitekaartje van onze winkel en door/ voor jou keren klanten terug naar Retreat!

Functieprofiel:

Je hebt aantoonbare verkoopervaring in de (luxe) cosmetica;Je hebt kennis en passie voor (luxe) cosmetica;Je bent flexibel in de omgang en neemt graag verantwoordelijkheid en initiatief;Je hebt zelfvertrouwen in het klantencontact;Je hebt een hoog niveau van klantgerichtheid en bent een gedreven gastvrouw/gastheer;Je hebt een dynamische persoonlijkheid met teamspirit;Je vindt uitdaging in het nastreven van verbetering;Werken in de avond of weekenden vormt geen probleem.

Wat wij bieden:

Je ontvangt een uitgebreide training zodat je je snel thuis voelt en je een plek kan vinden binnen ons team. We bieden je ondersteuning bij je professionele ontwikkeling. Ons basis salarispakket is uitstekend. Daarnaast hanteren we een uitstekende bonusregeling en bieden we een interessante korting op onze producten. Ook bieden we goede doorgroei mogelijkheden binnen ons bedrijf; we ondersteunen je graag als je je verder wilt ontwikkelen.

Soort dienstverband: Fulltime of Parttime

Enthousiast? Mail ons:

info@retreat.nl

Ervaren Schoonheidsspecialiste

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste schoonheidsspecialist die oog heeft voor kwaliteit, een passie heeft voor huidverzorging, klantgericht is, initiatiefrijk en zelfstandig (in een gezellig team) kan werken?
Dan zoeken wij jou om bij Retreat aan de slag te gaan!

Retreat is een schoonheidssalon en cosmetica-winkel in het luxe-segment. Bladen als Vogue, Beau Monde en Harpers Bazaar plaatsen Retreat boven aan de top in Nederland.
Er wordt gewerkt met zeer doelgerichte niche cosmetica en hoogwaardige en specialistische apparatuur. Retreat heeft een loyale en ook groeiende klantenkring die de hoge kwaliteit en service waarderen.

Het team bij Retreat bestaat uit schoonheidsspecialisten, verkoopmedewerkers en massage-specialisten. Affiniteit met service, top-kwaliteit, hoog-segment cosmetica en parfums vinden we erg belangrijk. We zoeken een collega die ernaar streeft de beste behandelingen van Nederland te bieden.

Functieomschrijving:
Als schoonheidsspecialiste draag je zorg voor het gehele ritueel van de huidverbeterende- en verjongende behandeling. Professioneel huidadvies en diepe kennis van de producten zijn hier onderdeel van. Met het team draag je zorg voor de salon en winkel, een optimale sfeer en uitstraling. De behandelingen streven het hoogste kwaliteitsniveau na en vinden plaats in een ontspannende omgeving.

Functieprofiel:
-afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste, niveau 4
-minimaal 3 jaar salonervaring
-goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
-ervaring met visagie
-diepgaande kennis betreffende huidverbetering
-je beschikt over goede contactuele eigenschappen
-je hebt oog voor stijl en kwaliteit, bent flexibel in de omgang, straalt rust en zelfvertrouwen uit
-je klantgerichtheid is van hoog niveau
-werken in avond en weekend is voor jou geen probleem
-commercieel inzicht

Wij bieden:
- een prettige en informele werksfeer in een klein, gezellig team bestaande uit jong-opgeleiden en ervaren medewerkers
-de kans je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen middels cursussen en opleidingen
-een werkplek waar gewerkt wordt met vooruitstrevende cosmetica, niche merken en de beste apparatuur
-goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
-een prachtige werkomgeving in het centrum van Rotterdam

Je ontvangt een uitgebreide training zodat je je snel thuis voelt en je een plek kan vinden binnen ons team. We bieden je ondersteuning bij je professionele ontwikkeling. Ons basis salarispakket is uitstekend. Daarnaast hanteren we een uitstekende bonusregeling en bieden we een interessante korting op onze producten. Ook bieden we goede doorgroei mogelijkheden binnen ons bedrijf; we ondersteunen je graag als je je verder wilt ontwikkelen.

Soort dienstverband: Fulltime of Parttime

Enthousiast? Mail ons:

info@retreat.nl