Verzending + Retourneren

Verzending

Verzending is gratis in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland bij bestellingen van € 50 of meer. Retourschepen via PostNL, DPD, DHL of UPS. De koeriers bezorgen niet bij postbode Dozen.

Onze website biedt alleen verzendingen aan naar de landen die kunnen worden geselecteerd in het afrekenscherm. Voor bestellingen naar het buitenland, bel of e-mail ons kantoor tijdens kantooruren om te zien of internationale bestellingen kunnen worden verwerkt naar het door u gewenste land, bel ons op +31 10 4124050 of e-mail naar info@retreat.nl

Orderverwerking

We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag (09:00 - 17:00 CET) in de volgorde waarin ze zijn ontvangen, na goedkeuring van uw betaling. UPS, DPD en DHL leveren niet op zaterdag en zondag. We streven ernaar uw pakket de volgende werkdag klaar te hebben voor verzending. Tijdens drukke perioden kunnen verzendingen drie werkdagen later verzonden worden. U kunt ongeveer de volgende hoeveelheid tijd voor het verwerken en verzenden van een bestelling verwachten:

Benelux, Frankrijk, VK en Duitsland: 1 tot 3 werkdagen, in tijden van drukte 3 tot 10 werkdagen
Andere Europese landen: 3 tot 7 werkdagen, in tijden van drukte 7 tot 14 werkdagen

Als u de status van uw bestelling wilt controleren, gebruikt u het trackingnummer in uw e-mail met verzendbevestiging. Als u vragen hebt over uw bestelling, bel ons dan op +31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl


Wijzigingen

Als u uw ordersamenstelling wilt wijzigen, neem dan contact met ons op via + 31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl . Houd uw bestelnummer bij de hand.


Uw levering

Als uw bestelling een artikel mist, neem dan contact met ons op via +31 10 4124050 of e-mail ons op info@retreat.nl . Houdt uw bestelnummer bij de hand.


Ruilen + retourneren

Houdt er rekening mee dat als u een product wil retourneren, de kosten voor het retourneren voor uw rekening komen. We raden u aan een bewijs van verzending te verkrijgen. Retreat accepteert geen retourzendingen verzonden onder rembours. Neem voor meer informatie en hulp contact met ons op via info@retreat.nl . Zodra we uw item(s) hebben ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk controleren. We retourneren de betalingen via de betalingswijze waarop u de artikelen heeft aangeschaft. Dit om fraude te voorkomen.

We vragen aan u de artikelen in oorspronkelijk staat te retourneren. Wij vragen u de producten zorgvuldig in te pakken zodat de zending intact bij ons aankomt. Indien een artikel beschadigd bij Retreat aankomt bent u aansprakelijk voor de verminderde product-waarde. 

Retreat kan uw product omruilen of restitueren, enkel bij ongeopende en ongebruikte geretourneerde artikelen, mits deze binnen 14 kalenderdagen met bewijs van aankoop (ontvangstbewijs of factuur) aan ons worden geretourneerd. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en eventuele extra verzendkosten. Bewaar uw verzendbewijs totdat u zeker weet dat uw retourzending door Retreat is ontvangen. We hebben dit mogelijk nodig als uw pakket niet is ontvangen.

Bestellingen en/ of producten die als een speciale aanbieding zijn aangeschaft, als geschenk bij uw aankoop zijn verkregen, via een couponcode of met korting zijn aangeschaft, zien wij als een definitieve verkoop.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail op info@retreat.nl  of telefonisch op +31 10 3033779