een boetiek, een spa, een toevluchtsoord...

Retreat is een luxe salon en cosmeticawinkel gelegen aan de elegante Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Met haar typerende raampartij en in het oog springende verlichting is Retreat levendig, innovatief en toegankelijk, een unieke en heerlijke plek om tot rust te komen in het hart van de stad. Het eigentijdse ontwerp vormt een aanvulling op de klassieke details en biedt hierdoor een prachtige omgeving om de ongeëvenaarde diensten in de cityspa te ervaren.

In 2016 openden de heren Mostert & Van Leeuwen de deuren van Retreat. Bekend van hun luxe winkel in dezelfde straat, streven de heren naar ongeëvenaarde smaakvolle kwaliteit en service. Met Retreat volgden zij hun hart nog verder waarbij oog en neus voor kwaliteit zichtbaar wordt.

- Dankzij onze liefde voor reizen en bijzondere locaties, weten we dat er behoefte is aan een luxe salon en cosmetica-winkel waar alle verwachtingen worden overtroffen. - 

Als een perfect vertrek- en aankomstpunt van uw zintuiglijke reis biedt Retreat een rustpunt in het hart van de stad Rotterdam. Hier kunt u zich onverstoord terugtrekken en genieten van uitmuntende behandelingen.

- Onze ervaring heeft getoond dat er veel behoefte is aan gepersonaliseerde cosmetica, uitzonderlijke nicheparfums en hoogwaardige make-up. Retreat heeft daarbij een extra focus op service, aandacht en kwaliteit. - 

De comfortabele, sophisticated suites van Retreat bieden u een behaaglijke omgeving waar spanning en stress van u af glijden. Ze voorzien in een ruimte die gemakkelijk vertrouwd en geborgen voelt. Getemperd licht, een zacht parfum dat u ongemerkt wegvoert uit het leven van alledag. Rustgevende muziek en het sussende effect van kaarslicht, alles nodigt uit te vertragen en tot uzelf te komen.

De behandelruimten van Retreat zijn ruim en bieden geborgenheid. Een combinatie van hout en textiel geeft vorm aan een huiselijke sfeer. De rustgevende kleuren voeren u weg uit een continue stroom van gedachten en verplichtingen. Onze voortreffelijke behandelbanken met hun vele mogelijkheden behoren tot het summum en zullen u lichamelijk comfort en warmte bieden.

De gezichtsbehandelingen voor mannen en vrouwen worden gegeven met de producten van de prachtige niche cosmetische huizen bij Retreat. Het Aqua Dermabrasie Diamond Peel-apparaat is speciaal ontwikkeld voor Retreat en uniek in Nederland. Retreat biedt ook opzienbarende behandelingen met producten van onder andere MALIN+GOETZ, Natura Bissé en Dr Jackson's.

De lichaamsbehandelingen zoals Ayurvedische-, Hot Stone- en Aromatherapeutische massages, worden toegepast door ervaren specialisten en zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het natuurlijke evenwicht van lichaam en geest te optimaliseren.

Naast huidverzorgingsproducten van MALIN+GOETZ, Orveda, Natura Bisse en Perricone MD, biedt Retreat make-up van Rouge Bunny Rouge en Delilah. Het assortiment nicheparfums bij Retreat is uniek en biedt een breed scala aan parfumhuizen zoals Mona di Orio, Parfums BDK, Heeley en Maison Rebatchi. Het intensief getrainde personeel helpt u graag bij het ontdekken van onze producten.

Laat de reis beginnen...