let the journey begin...

Retreat is een luxe salon en cosmeticawinkel gelegen aan de elegante Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Met haar typerende raampartij en in het oog springende verlichting is Retreat levendig, innovatief en toegankelijk, een unieke en heerlijke plek om tot rust te komen in het hart van de stad. Het eigentijdse ontwerp vormt een aanvulling op de klassieke details en biedt hierdoor een prachtige omgeving om de ongeëvenaarde diensten in de cityspa te ervaren.

In 2016 openden de heren Mostert & Van Leeuwen de deuren van Retreat. Bekend van hun luxe mode winkel in dezelfde straat, streven Sander en Hugo naar ongeëvenaarde smaakvolle kwaliteit en service. Met Retreat volgden zij hun hart nog verder waarbij oog en neus voor kwaliteit zichtbaar wordt.

Retreat staat symbool voor een zintuiglijke reis naar ontspanning en heling. Gevestigd op een charmante plek in het hart van Rotterdam, biedt Retreat een oase van rust waar u zich kunt terugtrekken uit de dagelijkse drukte. Hier geniet u van een doordacht scala aan effectieve en weldadige behandelingen, samengesteld voor alle huidtypen en gebaseerd op kennis van de meest voorname cosmeticahuizen.

-Dankzij onze liefde voor reizen en bijzondere locaties, weten wij dat er behoefte is aan een luxe salon en cosmeticawinkel/ parfumerie, een plek waar alle verwachtingen worden overtroffen-

Onze gezichts- en lichaams-behandelingen zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het natuurlijke evenwicht van lichaam en geest te optimaliseren.
Ons zorgvuldig gekozen team van experts maakt de persoonlijke aandacht bij Retreat ongeëvenaard. Gebruikmakend van zowel beproefde oosterse als westerse methoden en ingrediënten stemmen zij de behandelingen persoonlijk met u af. Hierbij worden individuele behoeften geïdentificeerd en wordt u middels doelgerichte methoden en technieken behandeld. Uw welzijn wordt op deze manier een comfortabele route richting verbetering, herstel en rust.

De comfortabele, geavanceerde suites van Retreat bieden u een behaaglijke omgeving waar spanning en stress van u af glijden. Ze voorzien een ruimte die vertrouwd en geborgen voelt.

Getemperd licht, een zacht parfum dat u ongemerkt wegvoert uit het leven van alledag. Rustgevende muziek en het ontspannende effect van kaarslicht, alles nodigt uit te vertragen en tot uzelf te komen.

De behandelruimten van Retreat zijn ruim en bieden geborgenheid. Een combinatie van hout en textiel geeft vorm aan een huiselijke sfeer. De rustgevende kleuren voeren u weg uit een continue stroom van gedachten en verplichtingen. Onze voortreffelijke behandelbanken met hun vele mogelijkheden behoren tot het summum en zullen u lichamelijk comfort en warmte bieden.

- Onze ervaring heeft getoond dat er veel behoefte is aan gepersonaliseerde cosmetica, uitzonderlijke nicheparfums en hoogwaardige make-up. Retreat heeft daarbij een extra focus op service, aandacht en kwaliteit. –

De gezichtsbehandelingen voor mannen en vrouwen worden gegeven met de producten van de prachtige niche cosmetische huizen bij Retreat. Onze fenomenale apparatuur is speciaal ontwikkeld voor Retreat waardoor wij unieke en uitzonderlijke behandelingen kunnen bieden. Retreat biedt behandelingen met de producten van onder andere Irene Forte, Evidens de Beauté, Malin+Goetz, Dr. Jackson's en Natura Bissé.

De lichaamsbehandelingen zoals Ayurvedische-, Hot Stone- en Aromatherapeutische massages, worden toegepast door ervaren specialisten en zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het natuurlijke evenwicht van lichaam en geest te optimaliseren.

Naast huidverzorging, biedt Retreat make-up van Licia Florio, Le Rouge Francais, Delilah en Karolin van Loon. Het assortiment nicheparfums bij Retreat is uniek en biedt een breed scala aan parfumhuizen zoals Mona di Orio, BDK Parfums, Heeley en Nissaba Parfums. Het intensief getrainde personeel helpt u graag bij het ontdekken van onze producten.

Laat de reis beginnen ...