boekingsvoorwaarden

aankomst

Gelieve een kwartier vóór uw behandeling bij Retreat aanwezig te zijn om het vereiste gezondheidsformulier in te vullen, waarna u naar uw suite wordt begeleid. Uit respect voor reserveringen van andere gasten informeren we u dat we uw behandeling niet kunnen verlengen vanwege verlate aankomst en dat uw behandeltijd dienovereenkomstig zonder restitutie wordt verkort of gewijzigd.

kleding

Bij Retreat zijn badjassen en slippers voor u beschikbaar. Voor tijdens de lichaamsbehandelingen stellen we desgewenst een yoga-outfit of disposable ondergoed ter beschikking. Indien u zonder ondergoed gemasseerd wenst te worden waarborgen onze therapeuten te allen tijde uw privacy middels een discrete techniek met handdoeken.

gezondheid

Informeer onze therapeut indien er sprake is van verwondingen, lichamelijke klachten of allergieën die een nadelige invloed kunnen hebben op de behandelingen. Stel de therapeut op de hoogte als u zich tijdens behandelingen zorgen maakt of als u zich ongemakkelijk voelt. Uw welbevinden is onze grootste prioriteit.

uw eigendommen

In het kader van de veiligheid en het tegengaan van criminaliteit, het bewaken van de winkel en personen, werkt Retreat met cameratoezicht in de boetiek. In de salonruimten heeft u volledige privacy. Retreat aanvaart geen aansprakelijkheid op zoekgeraakte, gestolen of beschadigde eigendommen.

annuleringen

Tot 24 uur voor de afspraak kunt u behandelingen kosteloos annuleren. Annuleringen die Retreat binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling ontvangt en ‘no shows’ zullen volledig in rekening gebracht worden.

betaling

Behandelingen kunnen worden voldaan met een RECEIVE waardebon, de REJOIN kaart, contanten, pin of creditcard (American Express, Visa en Mastercard). Waardebonnen zijn verkrijgbaar via retreat.nl en in de winkel.

aanbetaling

Over boekingen kunnen wij u een aanbetaling vragen van 50% van de kosten. Indien u tijdig annuleert restitueren wij u uw aanbetaling binnen 3 werkdagen.

kinderen

Het spijt ons dat onze spa en de faciliteiten helaas niet toegankelijk zijn voor kinderen onder de 16 jaar.