RETREAT'S REFLECT

Bij RETREAT geloven we in de kracht van gepersonaliseerde huidverzorging. Onze gezichtsbehandelingen worden zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van de huid van elke klant, waarbij specifieke problemen worden aangepakt en gewenste doelen zoals huidverjonging, versteviging en meer worden bereikt.

De huid vernieuwt zichzelf elke zeven maanden, wat ons de mogelijkheid biedt om een reeks behandelingen te ontwerpen die aansluiten bij deze natuurlijke cyclus van vernieuwing. Na het diagnosticeren van een huidprobleem ontwikkelen we een uitgebreid behandelplan dat gebruikmaakt van dit vernieuwingstraject. Samen bepalen we de kracht van de producten, de duur van het traject en de frequentie van de behandelingen.

Gedurende deze reeks worden uw behandelingen aangepast op basis van de voortgang van uw huid, waarbij ze indien nodig worden geïntensiveerd of verminderd volgens onze diagnose. Deze aanpak zorgt ervoor dat we toewerken naar een gezonde, probleemvrije teint. Uw huid zal gedurende langere tijd rustig, egaal, stevig en vitaal ogen.

In samenwerking met de huidspecialisten van Retreat creëren wij een op maat gemaakt gezichtsbehandelingsplan speciaal voor u. Met gedetailleerd en persoonlijk advies ontwerpen we een reeks behandelingen die gericht zijn op het bereiken van uw specifieke huidverzorgingsdoelen. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken voor een consult, waarbij we uw wensen bespreken, onze diagnose stellen en uw gepersonaliseerde behandelplan uitstippelen.

mail ons voor een eerste consult