RETREAT'S REVOLVE

Bij RETREAT is onze Revolve behandeling een innovatieve cosmetische procedure die wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze micro-needling behandeling is een populaire en effectieve behandeling voor huidverjonging en geschikt voor elk huidtype. Tijdens micro needling worden kleine, fijne naaldjes gebruikt om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Deze gecontroleerde micro-wondjes stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, resulterend in een verhoogde productie van collageen en elastine, die de huid steviger en gladder maken.

Micro needling kan worden toegepast om de teint te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, littekens en acne te vervagen en de algehele textuur van de huid te verfijnen.

Onderstaande opsomming heeft ons overtuigd te stellen dat onze Revolve behandeling één van onze meest daadkrachtige en effectieve is.

Huidvernieuwing: Micro-needling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor verbeterde huidtextuur en elasticiteit. 

Vermindering van Littekens: Helpt bij acne-  en operatie littekens en vermindert ook andere huidonregelmatigheden. 

Fijne Lijntjes en Rimpels: Micro-needling verjongt de huid en vermindert daardoor fijne lijntjes en rimpels. 

Verbeterde Opname van Producten: Dankzij micro-needling worden huidverzorgingsproducten dieper en beter opgenomen en hierdoor doeltreffender. 

Verbeterde Huidskleur en -textuur: Micro-needling helpt bij vermindering van hyperpigmentatie  en verbetert daarnaast de teint en huidtextuur. 

Minimale Hersteltijd: Micro-needling heeft doorgaans een kortere hersteltijd in vergelijking met meer invasieve procedures. 

boek hier uw revolve behandeling