REDEFINE AT RETREAT

Bent u klaar om je huid een feestje te geven? Duik in de wereld van doeltreffende heerlijkheden met de Redefine gezichtsbehandeling bij Retreat! Deze topper, uitgevoerd met de fantastische producten van Natura Bissé, heet niet voor niets Essential Shock. Het is dé aanrader voor iedereen die de strijd wil aangaan met rimpels, een slappere huid, of een matte teint.

Stelt u zich voor: een krachtige en herstellende gezichtsbehandeling boordevol regeneratieve ingrediënten die de huidstructuur een flinke oppepper geeft. Deze behandeling herdefinieert de contouren van je gezicht met een direct liftend effect dat u versteld doet staan. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u ook een heerlijke remodelling massage en een luxe masker om het krachtige effect langduriger te maken.

Het resultaat? De huid voelt als herboren, oogt stevig en de rimpels zijn vervaagd alsof ze nooit hebben bestaan. De huid straalt als nooit tevoren en het anti-aging effect is om door een ringetje te halen. Tijd om uzelf flink in de watten te leggen en de huid de VIP-behandeling te geven die het verdient!

boek nu