FORWARD TO SIMPLICITY

Het is niet terug naar de eenvoud, maar juist vooruit!

Gebaseerd op de filosofie dat reiniging en hydratatie voldoende zijn voor een perfecte basis huidverzorging, biedt Malin+Goetz een groot deel van de huidverzorging aan als een twee-staps regime. En waarom ook niet, als dit veel gemakkelijker is, je een gevoelige huid hebt, of geen extra's nodig hebt. Deze "less is more"-benadering omvat op aminozuren gebaseerde reinigers en op vetzuren gebaseerde crèmes.

In twee simpele stappen zorgen beiden voor een gezonde en evenwichtige huid. Agressieve en overactieve ingrediënten worden vermeden waardoor de zachte formules geschikt zijn voor veelzijdig gebruiksgemak. Efficiëntie komt van de natuurlijke en traditionele apothekersingrediënten die worden gecombineerd met aangetoonde huidverzorgingstechnologieën waardoor de voordelen en de werkzaamheid worden verbeterd.

Vervolgens is het een kwestie van kiezen. Welk soort reiniger, olie of schuimend? Misschien om de dag een reinigend Detox Mask in de plaats, omdat deze gewoon fenomenaal is. Heeft de huid een zwaardere of juist lichtere dagcreme nodig? En voor als je in de zon gaat een Spf30 moisturizer.