EVIDENS de BEAUTÉ

DE JAPANSE KUNST VAN SCHOONHEID + EEN FRANSE LEVENSSTIJL

Terwijl Charles-Edouard nauwlettend het schoonheidsritueel
van zijn vrouw observeerde en haar geheimen voor huidverzorging ontdekte, creëerde hij de eerste anti-aging huidverzorgingslijn speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid, en hiermee dus alle huidtypes.

EviDenS de Beauté bevindt zich hierbij op het kruispunt van geavanceerde Japanse cosmetische expertise en wereldwijd begeerde Franse elegantie: een voortdurende viering van authentieke schoonheid en gratie, met onmiskenbare
resultaten.

DE PASSIE

EviDenS de Beauté is een eerbetoon van een Fransman aan zijn Japanse vrouw, en daaruit voortvloeiend, aan alle vrouwen.

"Toen ik halsoverkop verliefd werd op Japan, de pracht van Japanse vrouwen en de allermooiste vrouw van allen, wilde ik de ultieme huidverzorgingslijn ontwikkelen om hulde te brengen aan haar schoonheid.", Charles Edouard Barthes, OPRICHTER en CEO

DE KAIZEN FILOSOFIE

Met respect voor de Kaizen-filosofie (streven naar perfectie) en Franse Haute Couture-standaarden, wordt elk product gecreëerd met de meest nobele en efficiënte ingrediënten, tentoongesteld in de meest weelderige texturen en de meest weldadige geuren.

JAPANSE TECHNOLOGIE

Om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen, ontwikkelde Charles Edouard Barthes productlijnen in samenwerking met een van de meest getalenteerde wetenschappers, Professor Ishibashi. Hij  en zijn team werken in lijn met de overtuiging dat zelfs de meest volmaakte formule altijd verbeterd kan worden, volgens de Kaizen-filosofie verankerd in de Japanse cultuur - de oneindige zoektocht naar perfectie.

HET ICOON, THE SPECIAL MASK

Deze absoluut unieke behandeling combineert de schoonheids-geheimen van Japan en de verfijning van Frankrijk. Als vlaggenschipproduct van de reeks producten, is dit verstevigende, hydraterende en liftende smeltmasker een unieke zintuiglijke ervaring. Het EviDenS de Beauté Special Mask geeft de huid een energiek gevoel van intensiteit.

shop evidens de beauté