LE ROUGE FRANÇAIS

Ontdek bij RETREAT de wereld van Le Rouge Français, waar bloemen op je lippen de ultieme verleiding vormen. Le Rouge FranÇais is een make-up huis dat een revolutie teweegbrengt in de cosmetica-industrie met baanbrekende innovatie: pigmenten gewonnen uit verfplanten.

Le Rouge Français is toegewijd aan het creëren van make-up die niet alleen prachtig is, maar ook goed is voor jou en de planeet. De producten zijn veganistisch en voldoen aan de strengste internationale normen voor recycling en diervriendelijkheid.

Le Rouge Français ontwikkelt gepatenteerde formules die een niveau van natuurlijkheid bereiken dat verder gaat dan de minimumvereisten van BIO-certificering. Deze unieke, gepatenteerde processen voor het extraheren en infuseren van kleur en biologische eigenschappen van planten hebben jaren van onderzoek gevergd.

RETREAT gelooft in de kracht van de natuur en vindt bij Le Rouge Français aansluiting: pigmenten gewonnen uit planten zoals Meekrap, Anatto, Sorghum, indigo, Damask roos en Hibiscus. Deze pigmenten zijn niet alleen uniek en duurzaam, maar bieden ook uitzonderlijke voordelen voor de huid. Daarbij strekt de toewijding aan duurzaamheid zich verder uit tot de verpakkingen. In samenwerking met 's werelds beste glasfabrikanten hebben worden er op maat gemaakte glazen verpakkingen ontworpen die oneindig recyclebaar en navulbaar zijn zonder verlies van kwaliteit.

Bij Le Rouge Français gaat het niet alleen om make-up. Het gaat om een ethos van schoonheid, ethiek en innovatie die harmonieert met de natuur en respect toont voor mens en planeet. Ontdek vandaag nog de wereld van Le Rouge Français bij RETREAT en ervaar de kracht van natuurlijke schoonheid.

shop nu