NISSABA PARFUMS

Nissaba vindt inspiratie in unieke ecologische epicentra, plekken in de wereld waar de natuur zo rijk is dat het aantal soorten planten en dieren daar enorm hoog is. Nissaba creëerde een innovatieve zienswijze om tot een parfum te komen: Van één enkele oorsprong, één enkele regio, worden extracten verzameld, geselecteerd en gecombineerd. Zo ontstaan parfums die maximaal verbonden zijn met een streek, daaraan een eerbetoon geven én die ook nieuwe uitdaging leveren aan de parfumeur. Elk parfum is herkenbaar en gelijktijdig ondefinieerbaar, lokaal en ook werelds, perfect in harmonie en typerend niche.

Reis mee naar… 

De wouden van Paraguay met de beste citrus en maté thee. Kom tot rust in de bloeiende Provence met lavendel, salie en zwarte peper. Ervaar de klasse van warme kruiden, zoals kardemom, kaneel en peru balsem van centraal Amerika. Voel de levendigheid van Madagaskar en adem ceder, vanille en kruidnagel. Kom met beide benen op de grond in Sulawesi, vol vetiver, nootmuskaat en patchouli. 

Op de toekomst 

De gegrafeerde glazen flacons hebben de optimale verhouding tussen gewicht, sterkte en capaciteit. Hierdoor lichtgewicht en elegant, zonder papieren label, zonder lijm. De FSC-gecertificeerde houten dop bevat geen plastic of metalen onderdelen. Vijf procent van de omzet wordt ingezet in de gemeenschappen waar Nissaba grondstoffen oogst. 

shop nu