Mona di Orio

Mona di Orio Bohea Bohème 75ml

De warmte van de geur verdiept en blijft hangen terwijl de verfijnde thee doordrenkt is met nootachtige amber, honingzoete populierknoppen en een infusie van balsems, eikenhout en Gaiac. Wat er gebeurt is een luxe houtachtige geur met een balsamico vibrato, onconventioneel en verleidelijk.

Nog 0 beschikbaar
SKU
Mona di Orio Bohea Bohème 75ml
€ 180,00
Dit product is tijdelijk niet op voorraad.

Bohea Bohème

Legt de smeulende delicatesse vast van de onderscheidende thee die wordt geteeld in het Wuyi-gebergte in China

Noten

Topnoot: Sichuan-peper, Bergamot, Theeolie
Hartnoot: Florentijnse Iris, Osmanthus Absolute
Basisnoot: Populier Bud Absolute, Fir Balsem Fraction, Smoked Juniper, Oakwood absolute, Beeswax Absolut

Gebruiksadvies

Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je stemming.

Over het merk

Maison Mona di Orio werd opgericht in 2004 door parfumeur Mona di Orio en ontwerper Jeroen Oude Sogtoen, als een unie van hun wederzijdse liefde voor kunst en ambachtelijk vakmanschap. Mona trainde tien jaar in klassieke parfumerie naast de wereldberoemde parfumeur Edmond Roudnitska. Beïnvloedt door licht en natuur, probeerde Mona de essentie van een ingrediënt te vangen. Ze construeerde geuren als componist en creëerde harmonieën en melodieën die zich ontwikkelen met de huid.

Met ingrediënten van de hoogste kwaliteit bereikte Mona een unieke identiteit met opvallend gefacetteerde parfums en een duurzame sillage.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mona di Orio Bohea Bohème 75ml
Uw waardering

Book Retreat

Geniet van het aanbod van uitgebreide en zeer geavanceerde behandelingen van Retreat. Kies uit innovatieve gezichtsbehandelingen zoals Royal Fern's Aqua Dermabrasion Diamond Peel of één van de ongecompliceerde (MALIN+GOETZ) gezichtsbehandelingen. Ga voor traditioneel met een aromatherapie-massage of geniet van de reeks behandelingen op maat waarbij experts samen met u uw behandeling op maat aanpassen; persoonlijke huidverbeteringsprogramma's of heerlijke massages om het beste in u naar voren te brengen.

Boek uw behandeling

Reviews (8.9/10)
Express verzending mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Deluxe sample bij €100+