Maison Rebatchi

Maison Rebatchi Joyeux Osmanthe

Joyeyx Osmanthe moderniseert de klassieke noten van de Tuberoos in dit parfum van Maison Rebatchi. Deze bij bedwelmend geurende bloem wordt hier samengebracht met bloemen die een overeenkomstig rijk parfum in zich hebben, zoals oranjebloesem en kamperfoelie. De weelderigheid die ontstaat is ongekend. Extra textuur van amber en frisse musk zorgen ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan.

SKU
MR100JO
Vanaf € 96,00

Joyeux Osmanthe

Als een melodie van bloemen en fruit

50ml |100ml

Noten

Topnoten: Nectarine, Abrikoos, Neroli, Kaneel
Hartnoten: Osmanthus, Tuberoos, Oranjebloesem, Kamperfoelie, Jasmijn, Roos, Iris
Basisnoten: Musk, Cashmeran, Ambroxide, Cedar

Gebruiksadvies

Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur.

Over het merk

Mohamed Rebatchi liet zijn grote droom uitkomen toen hij 24 jaar was, hij richtte zijn eigen parfumhuis op. Vanaf het eerste moment dat hij de olfactieve wereld leerde kennen en de geheimen daarvan kon verkennen, wist hij dat dit zijn toekomst zou worden.

De parfumlaboratoria brengen inspiratie. Als een schrijver in een uitgebreide bibliotheek waar boeken een opsomming van de mensheid weerspiegelen, zo ziet hij zichzelf in een parfumlaboratorium. Duizenden flesjes gevuld met natuurlijke en opnieuw uitgevonden geuren, de ontelbare mogelijkheden om schoonheid te creëren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maison Rebatchi Joyeux Osmanthe
Uw waardering

Book Retreat

Geniet van het aanbod van uitgebreide en zeer geavanceerde behandelingen van Retreat. Kies uit innovatieve gezichtsbehandelingen zoals Royal Fern's Aqua Dermabrasion Diamond Peel of één van de ongecompliceerde (MALIN+GOETZ) gezichtsbehandelingen. Ga voor traditioneel met een aromatherapie-massage of geniet van de reeks behandelingen op maat waarbij experts samen met u uw behandeling op maat aanpassen; persoonlijke huidverbeteringsprogramma's of heerlijke massages om het beste in u naar voren te brengen.

Boek uw behandeling

Reviews (8.9/10)
Express verzending mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Deluxe sample bij €100+