Maison Rebatchi

Maison Rebatchi Jasmin Satin

Jasmin Satin Maison Rebatchi is een verrassend aanhoudende fruitig-bloemige geur met een aangename houtachtig-muskusachtige sillage.
Als jongeman hield Mohamed Rebatchi van motorrijden. In zijn thuisland Algerije heeft hij vele herinneringen vastgelegd op de motorfiets. Eén van deze herinneringen beschrijft een nachtelijke trip op de motor door velden bloeiende jasmijn. Een herinnering die hij nooit meer zou vergeten. Jasmijn Satin is door deze herinnering voornamelijk een Mediterraan genot, een essence van plezier en een feest voor de zintuigen. Net zo intens als dat het parfum subtiel is. Karine Dubreuil kreeg carte-blanche van Mohamed Rebatchi om met zijn herinnering aan de slag te gaan en een parfum te creëren. Het parfum als eindresultaat is geen solo optreden van jasmijn geworden maar blijkt een boeket witte bloemen. Jasmijn speelt wel de hoofdrol, naast belangrijke bijdragen van oranjebloesem en lelietje-der-dalen.

SKU
MR100JS
Vanaf € 96,00
OP VOORRAAD. DIRECT LEVERBAAR.
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50
Gratis deluxe sample bij bestellingen vanaf €100

Jasmin Satin

Een nachtelijk veld vol Jasmijn

50ml |100ml

Noten

Topnoten: Gardenia, Pallisanderhout, Rozenhout
Hartnoten: Oranjebloesem, Sambac (Arabische Jasmijn), Lelie, Perzik
Basisnoten: Zandakkoord, Cederhout, Witte Amber, Musk

Gebruiksadvies

Breng Jasmin Satin van Maison Rebatchi aan op plaatsen waar je je hartslag voelt. De binnenkant van de ellebogen en in de knieholte bijvoorbeeld, of op je polsen en in je hals. Spray met deze flacon 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Breng gerust dit parfum gedurende de dag nog een keer aan, afhankelijk van je humeur.

Over het merk

Mohamed Rebatchi liet zijn grote droom uitkomen toen hij 24 jaar was, hij richtte zijn eigen parfumhuis op. Vanaf het eerste moment dat hij de olfactieve wereld leerde kennen en de geheimen daarvan kon verkennen, wist hij dat dit zijn toekomst zou worden.

De parfumlaboratoria brengen inspiratie. Als een schrijver in een uitgebreide bibliotheek waar boeken een opsomming van de mensheid weerspiegelen, zo ziet hij zichzelf in een parfumlaboratorium. Duizenden flesjes gevuld met natuurlijke en opnieuw uitgevonden geuren, de ontelbare mogelijkheden om schoonheid te creëren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maison Rebatchi Jasmin Satin
Uw waardering

Book Retreat

Geniet van het aanbod van uitgebreide en zeer geavanceerde behandelingen van Retreat. Kies uit innovatieve gezichtsbehandelingen zoals retreats signature Aqua Dermabrasion Diamond Peel of één van de ongecompliceerde (MALIN+GOETZ) gezichtsbehandelingen. Ga voor traditioneel met een aromatherapie-massage of geniet van de reeks behandelingen op maat waarbij experts samen met u uw behandeling op maat aanpassen; persoonlijke huidverbeteringsprogramma's of heerlijke massages om het beste in u naar voren te brengen.

Boek uw behandeling

Reviews (8.9/10)
Express verzending mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Deluxe sample bij €100+