Delilah

Delilah Cruelty-free Kabuki Foundation Brush

Deze Kabuki kwast is de bestverkochte foundationkwast van Delilah, door elke visagist die deze kwast heeft gebruikt wordt deze aanbeden. De dichte synthetische vezels helpen ideaal bij het aanbrengen van vloeibare foundation op de huid. Het mengen, blenden en op wrijven met behulp van deze kwast zorgt voor een ongelooflijke airbrush-afwerking. Het handvat is kort bijgesneden voor een gemakkelijk gebruik.

SKU
Delilah Cruelty-free Kabuki Foundation Brush
€37.00
In Stock. Directly available.
Free shipping with +€50 orders
Free deluxe sample with +€100 orders

Kabuki Foundation Brush

Een perfecte applicatie met de juiste hoeveelheid product.

Eigenschappen

- Ideaal voor vloeibare foundation
- Een airbrush-achtige finish laat de huid stralen
- 100% dierproefvrij en vegan

Hoe wordt deze kwast geproduceert

De Kabuki kwast van Delilah is 100% dierproefvrij en vegan. De steel is gemaakt van FSC-gekeurd hout en is met de hand gesneden in zo'n vorm waardoor hij goed en gebalanceerd in de hand ligt, hierdoor is deze kwast gemakkelijk in het gebruik. De kwast zelf is gefabriceerd met extreem zachte en hoogwaardige synthetische vezels, waardoor het gemakkelijk is om een precieze applicatie uit te voeren met de juiste hoeveelheid product.

How to apply

Wat een plezier is het om met deze luxe kwast te werken; geweldig om primers en foundation aan te brengen en makkelijk in gebruik bij het blenden.

Breng 1-2 pompjes foundation aan op de rug van de hand en meng direct in de Kabuki kwast, gebruik korte, scherpe neerwaartse bewegingen bij het aanbrengen op de gezichtshuid.

Over Delilah

Delilah is ontstaan vanuit een hechte vriendschap, een onstuimige passie voor cosmetica en de wens om iedereen van alle leeftijden te helpen er mooi uit te zien en mooi te voelen.
Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White. Een visagist-creatief directeur, een inkoper van schoonheidsproducten en een fotograaf, vormen het team achter Delilah. En zij wilden wegens gebrek aan Britse boetiekmerken juist een typerend Brits make-up huis oprichten.  Geïnspireerd door een overvloed aan typerende Engelse invloeden, van oud Brits tinwerk, via kroongoud tot iconische Engelse rozen, heeft alles hiervan bijgedragen aan de uitstraling en inspiratie.
Delilah is zo geworden tot een elegant en zorgvuldig samengestelde collectie cosmetica die dankzij de Britse ingetogen luxe tot de verbeelding spreekt en ook gemakkelijk is in gebruik.

Write Your Own Review
You're reviewing:Delilah Cruelty-free Kabuki Foundation Brush
Your Rating

Book Retreat

Enjoy Retreat's range of lavish and highly advanced treatments. Select from innovative facial treatments such as retreats signature Aqua Dermabrasion Diamond Peel or Dr Jackson's holistic facial with relaxing back scrub, go traditional with a nourishing Ayurvedic or Shiatsu massage or indulge in Retreat's range of custom treatments where experts tailor-make facials, personal skin improvement programs or massages to bring out the star in you.

Unwind in our relaxation room, the ultimate refuge for our guests, and enjoy our signature thyme-ginger tea intended to soothe, calm and prepare the body for relaxation.

Book now

Reviews (8.9/10)
Express delivery available
Free shipping with +€50 orders
Free deluxe sample with +€100 orders